سوئد کیک توت فرنگی دستور

Tخود را کلاسیک سوئدی کیک ساخته شده است که بالا و پایین کشور از طریق ماه های تابستان به ویژه برای تابستان و در آستانه. آن متشکل از یک اسفنج ساخته شده بدون چربی های اضافه شده که فکر می کنم باعث می شود آن را بسیار ساده تر وجود دارد هیچ خطر تقسیم آبش شکر و کره زمانی که تخم مرغ ها اضافه شده است. به جای تخم مرغ و قند و شکر در حال whisked تا کاستارد رنگ و روح قبل از اضافه کردن مواد خشک. نتیجه فوق العاده نور اسفنجی که کمپرس آب هر آب میوه توت فرنگی واقعا هست یا در این مورد یک minty شربت.

دبستان زمان: 25 دقیقه | زمان پخت: 30 دقیقه

در خدمت

هشت

مواد تشکیل دهنده

برای کیک

  • کره برای لیز کننده
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 175 گرم شکر کاستور
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ½ قاشق چایخوری پودر وانیل یا رب
  • 100 گرم آرد ساده
  • 40 گرم ذرت یا آرد سیب زمینی
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

برای شربت

  • 75 گرم شکر کاستور
  • مزه و آب لیمو 1
  • 1 دسته از نعناع تقریبا خرد شده

برای پر کردن و دکوراسیون

  • 400 گرم توت فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری شکر کاستور
  • 250ml دو یا شلاق کرم
  • داش عصاره وانیل, پودر یا رب
  • 1 دسته کوچک نعناع برگ برداشت (اختیاری)

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 175 C/155C فن/گاز 3½ و حرکت قفسه به پایین. گریس و خط 24 سانتی متر گشاد کف کیک قلع است.
  2. برای اینکه کیک را در یک کاسه بزرگ ماهوت پاک کن زدن تخم مرغ و شکر را تا زمانی که رنگ پریده و خامه. اضافه کردن وانیل.
  3. مخلوط آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک و سپس بریزید و به مخلوط تخم مرغ را به دقت ترکیب تمام مواد تشکیل دهنده.
  4. پور به آماده قلع و پخت در پایین قفسه برای 30 دقیقه تا افزایش یافته است, طلایی و یک کیک تستر بیرون می آید پاک است. سرد کمی قبل از انتشار از قلع و سپس حرکت به دندانه دار کردن سیم تا کاملا خنک شود.
  5. را در شربت با ترکیب شکر و آب لیمو مزه نعناع 200 میلی لیتر آب در یک قابلمه کوچک. گرما به آرامی تا شکر حل شده و سپس آن را به بجوش و خروش آمدن برای حدود پنج دقیقه. سرد به طور کامل قبل از زور زدن به یک کوزه.
  6. برای پر کردن و دکوراسیون هال نیمی از توت فرنگی و ریز ریز کردن. محل در یک کاسه با شکر و خمیر را با چنگال به شکل یک تازه جم. نصف باقی مانده و توت فرنگی و نگه داشتن خود را به ساقه در. شلاق کرم کاملا آزادانه مراقبت به overwhip! هم بزنید از طریق وانیل.
  7. تقسیم کیک سرد در نیم طریق وسط است. من می خواهم برای ردیابی این طرح با چاقو تمام راه را در اطراف سمت, سپس با استفاده از یک قطعه قوی موضوع را از طریق برش کیک.
  8. به جمع آوری نم نم باران پایین لایه از کیک را با نیمی از شربت. گسترش با مربا توت فرنگی و نیمی از خامه. بالا با باقی مانده کیک لایه ای و نم نم باران با بیشتر شربت. تزئین با خامه نصف توت فرنگی و نعناع ارتوپدی در صورت دلخواه.

دستور از Lagom توسط استفی Knowles-Dellner (رقص گروهی, £20). سفارش یک کپی از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im