Oتو سس رقیق به قوام خامه به عنوان ماهی منتشر رطوبت. یک چلپ چلوپ جوهر ماهی کولی در سس می افزاید: یک اومامی عمق با آب لیمو و ریز خرد شده جعفری اضافه کردن لمس طراوت. پخت ماهی خام اجتناب overcooking. شما می توانید سس و پوره سیب زمینی یک روز جلوتر و ذخیره آنها را پوشانده در یخچال قرار دهید.

زمان آمادگی: 30 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 15 دقیقه

در خدمت

شش

مواد تشکیل دهنده

  • 300 گرم cod فیله بدون پوست و بدون استخوان, برش را به تکه 5 سانتی متر
  • 300 گرم دودی ماهی فیله بدون پوست و بدون استخوان, برش را به تکه 5 سانتی متر
  • 300 گرم ماهی قزل آلا, فیله بدون پوست و بدون استخوان, برش را به تکه های 3 سانتی متر
  • 1.2 کیلوگرم آرد سیب زمینی مانند شاه ادوارد یا ماریس پیپر پوست کنده و نصف شده و یا برش را به تکه 5 سانتی متر
  • 100g کره
  • 50 گرم آرد ساده
  • 150 میلی لیتر شراب سفید
  • 400 میلی لیتر سهام ماهی
  • 100 میلی لیتر کرم پای
  • 1 قاشق غذاخوری جوهر ماهی کولی یا آقا رغبت
  • 3 قاشق غذاخوری تخت-برگ جعفری ریز خرد شده
  • آب از 1 لیمو
  • 150 میلی لیتر شیر
  • 125g خام شاه میگو
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ریز رنده شده

روش

  1. قرار دادن سیب زمینی در یک ماهی تابه بزرگ سرد و آب شور و به آرامی آن را به جوش. بجوش و خروش آمدن, کشف, برای 15 تا 20 دقیقه بپزید. تخلیه را کنار بگذارند و به بخار خشک برای پنج دقیقه. خمیر را فشار دهید و یا از طریق یک ricer در حالی که هنوز گرم است. را کنار بگذارند.
  2. از پیش گرم کردن فر به 180C/160C فن/گاز 4. در غیر چوب ماهی تابه ذوب 50 گرم کره. آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر ضخیم. کوک روی حرارت متوسط به مدت سه دقیقه تکان دهنده. حذف از گرما و سپس به تدریج اضافه کردن شراب, تکان دهنده تا صاف.
  3. بازگشت به گرما و اضافه کردن سهام و سپس آن را به جوش و بجوش و خروش آمدن به مدت پنج دقیقه تکان دهنده تا سس قوام ماست یونانی. اضافه کردن کرم جوهر ماهی کولی جعفری و آب لیمو. فصل و کنار بگذارید.
  4. در یک تابه بزرگ حرارت باقی مانده کره و شیر را با مقدار زیادی از ادویه. حذف از گرما و ضرب و شتم در یک سوم از پوره سیب زمینی برای سست قوام و سپس باقی مانده سیب زمینی تا ضخیم و پرزدار.
  5. هم بزنید ماهی و میگو را به سس. قاشق را به دو لیتری ظرف پخت. بالا با سیب زمینی, اوج سطح با پشت چنگال بپاشید سپس روی پنیر. پخت به مدت 30 دقیقه تا زمانی که طلایی و متلاطم است. خدمت با نخود فرنگی, اگر شما می خواهم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de