گوجه فرنگی و tapenade ترش دستور

تلگراف | No comments

این ترش بسیار ساده است. آن خواستار عالی گوجه فرنگی – سنگین و عمیق رنگ گاو قلب اگر شما می توانید آنها را دریافت کنید و چند رنگ زرد و قرمز آلو آنهایی که برای پر کردن شکاف. Tapenade یکی از بهترین رب ها و سس خوش طعم – نازک گسترش تحت گوجه فرنگی می رود راه طولانی.

دبستان زمان: 20 دقیقه به علاوه نیم ساعت تخلیه بار | زمان پخت: 30 دقیقه

باعث می شود

یکی از بزرگ ترش (به اندازه کافی برای چهار تا شش)

مواد تشکیل دهنده

برای ترش

  • 4 گاو قلب گوجه فرنگی یا دیگر بزرگ گوجه فرنگی رسیده
  • 1 x 500 گرم بلوک و یا 375g قبل از نورد پف قنادی
  • تعداد انگشت شماری کوچک گوجه فرنگی آلو قرمز و زرد در صورت امکان
  • روغن زیتون برای نم نم باران
  • 1 دسته از ریحان

برای tapenade

  • 100g زیتون سیاه, تخلیه از هر آب نمک یا روغن دار
  • ⅛ میخک سیر پوست کنده و خرد شده به خمیر خوب
  • ½ قاشق چایخوری برداشت, برگ آویشن,
  • 1, شور, ماهی کولی, فیله ماهی شسته و خشک بصورت تماسهای مکرر
  • 1 قاشق چایخوری شور کیپر آغشته به خوبی شسته و خشک
  • 1 قاشق چایخوری هویج
  • 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری سرکه شراب قرمز

روش

  1. اول گاو قلب گوجه فرنگی به ضخامت 1 سانتی متر دور. انتقال به یک الک معلق بیش از یک کاسه و فصل خوبی را با نمک. ترک گوجه فرنگی برای نیم ساعت اجازه می دهد تا آب به قطره ای به کاسه. این جلوگیری از شیرینی خود را تبدیل شدن به خیس اگر گوجه فرنگی نگه داشتن مقدار زیادی از آب.
  2. به tapenade قرار داده و تمام مواد خشک را در یک مخلوط کن. حمله رعد اسا هست. اضافه کردن مواد تشکیل دهنده و مرطوب و حمله رعد اسا بیشتر تا زمانی که همه چیز به طور کامل گنجانیده شده است. این tapenade باید بسیار صاف است.
  3. از پیش گرم کردن فر به 200C/180C فن/گاز 6.
  4. بعد از رول کردن – و یا به سادگی گشودن اگر قبل از نورد – شیرینی به یک مستطیل متناسب با بزرگترین, تخت, سنگین بر اساس سینی پخت. قطع مستطیل از کاغذ به همان اندازه و سپس جای شیرینی ، نمره 2 سانتی متر مرز همه در اطراف لبه های شیرینی. این شیرینی مرز را پف اطراف پر کردن.
  5. قرار دادن سینی پخت در فر را قبلا گرم برای 10 دقیقه.
  6. به جمع آوری ترش, بالا, شیرینی داخل به ثمر رساند مرز سخاوتمندانه لکه از tapenade. ترتیب گوجه فرنگی های خرد شده را در یک لایه بیش از tapenade. نصف کوچک گوجه فرنگی, فصل را با نمک و استفاده از آنها برای پر کردن هر گونه شکاف. نم نم باران با روغن زیتون و خرد کردن بیش از برخی از فلفل سیاه و سفید.
  7. حذف داغ سینی از فر اسلاید در ترش بر روی کاغذ و بازگشت سینی را به فر. پخت ترش برای 30 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی مرزها اغراق شده و ترد پایه یک نور طلایی قهوه ای (بلند ترش آزمایشی با یک کاردک برای بررسی) و گوجه فرنگی ها نرم squidgy و فقط شروع به در کمی رنگ.
  8. حذف ترش از فر فصل را به آرامی با کمی پوسته پوسته نمک دریا و فلفل سیاه و پراکندگی بیش از پاره برگ ریحان. اجازه می دهد ترش سرد بر روی آن سینی و سپس برش را به مربع در حالی که هنوز فقط گرم است.
  9. نم نم باران را با بهترین روغن زیتون قبل از خدمت.

دستور غذا از ماهی ساردین: ساده فصلی Provençal پخت و پز (غرفه £25). منظور کپی خود را از تلگراف.co.انگلستان/کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>