تن ماهی سالاد ماکارونی با wafu دستور پانسمان

Wafu پانسمان های سنتی ژاپنی سرکه بریزید ساخته شده با سس سویا و برنج شراب سرکه mirin و نفت است. آن را اغلب روغن کنجد و/یا دانه های کنجد به آن اضافه شده. در اینجا از آن می رود بطرز شگفت انگیزی با رشته فرنگی و تن ماهی.

دبستان زمان: 10 دقیقه به علاوه 10 دقیقه خیساندن | زمان پخت: 3 دقیقه

در خدمت

دو به عنوان یک غذای اصلی

مواد تشکیل دهنده

برای wafu پانسمان

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب برنج
  • 1 قاشق غذاخوری mirin
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا

برای سالاد

  • 6g wakame جلبک دریایی
  • 200 گرم از غذا خوردن
  • 4 قاشق غذاخوری دانه کنجد برشته
  • 2 x 160 گرم قوطی تن ماهی (ترجیحا قطب و خط و کارشناس خبره) در روغن آفتابگردان خشک
  • 1 بهار و پیاز سفید و نور سبز قطعات نازک به حلقه

روش

  1. قرار دادن wakame در یک کاسه با نیم لیتر آب جوش خیس کردن به مدت 10 دقیقه. تخلیه جلبک دریایی در یک صافی برای پنج دقیقه برش را به قطعات 2 سانتی متر و ترک برای خنک.
  2. طبخ نودل با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی.
  3. به پانسمان, ماهوت پاک کن زدن, روغن کنجد, روغن کلزا, برنج, شراب سرکه mirin و سویا سس در یک کاسه است. را کنار بگذارند.
  4. تخلیه رشته فرنگی را در یک صافی انتقال به یک کاسه هم بزنید و از طریق wakame و سه چهارم از پانسمان. تقسیم رشته بین دو کاسه. بالای هر بخش با تن ماهی, ریزش نم نم با بهار پیاز و دانه های کنجد و پس از آن نم نم باران با بقیه پانسمان. بلافاصله خدمت.

دستور از کنسرو ماهی کتاب آشپزی توسط بارت ون Olphen (آزمایش £14.99). سفارش یک کپی از کتاب.تلگراف.co.انگلستان.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de