ترکی قاشق سالاد با حیدری دستور

ثانیهaydari ترکیه است که در شیب یا mezze. آن را بسیار ضخیم ماست با طعم سبزی و سیر و روغن زیتون.

دبستان زمان: 40 دقیقه به علاوه یک شبه تخلیه و 30 دقیقه خواباندن

در خدمت

هشت

مواد تشکیل دهنده

برای حیدری

  • 750g ماست یونانی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1 فلفل سبز, نصف, deseeded و ریز خرد شده
  • 6 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی خرد شده

برای سالاد

  • 4 رسیده به خوبی با طعم گوجه فرنگی آلو
  • 2 romano, فلفل, deseeded و ریز تکه
  • 2 قرمز chillis, نصف, deseeded و ریز تکه
  • 2 کوچک, خیار, در مورد 225g هر, پوست کنده, deseeded و تکه
  • 2 موسیر, تکه
  • 3 قاشق غذاخوری ریز خرد شده جعفری تخت برگ
  • 2 قاشق غذاخوری برگ نعناع ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری رب فلفل ترکی یا حریصا
  • 1 قاشق غذاخوری ملاس انار
  • 2 قاشق چایخوری سفید-سرکه شراب
  • 125 میلی لیتر روغن زیتون فوق العاده خالص
  • دانه از ½ انار

به خدمت

  • فلفل قرمز یا سماق
  • فوق العاده روغن زیتون
  • گرم flatbread

روش

  1. خط یک الک با J-پارچه یا تکه از تور را در ماست و تنظیم بیش از یک کاسه. جمع آوری پارچه به شکل یک کیسه و به آرامی فشار به کمک رطوبت بیش از حد را اجرا کنید.
  2. قرار داده و آن را در آبکش و در یخچال به مدت 24 ساعت. رطوبت بیشتری را اجرا خواهد کرد به ترک کاملا سفت مخلوط. مخلوط را در دیگر حیدری مواد تشکیل دهنده.
  3. غوطه گوجه فرنگی را در آب جوش به مدت 10 ثانیه نگه دارید و سپس زیر آب سرد است. حذف پوست. نصف و deseed و تاس گوشت.
  4. در یک کاسه قرار داده و با فلفل و فلفل و خیار و موسیر. اضافه کردن گیاهان حریصا ملاس سرکه و 2 قاشق غذاخوری روغن. فصل و به آرامی هم بزنید. ترک به مدت 30 دقیقه اجازه دهید طعم ورق را رو کردن.
  5. شما متوجه این مخلوط کمی آبکی. تخلیه کردن مایع با قرار دادن مخلوط با دقت به یک نایلون بزرگ غربال است.
  6. قرار داده و روی سالاد را در یک کاسه اضافه کنید و بقیه روغن زیتون. طعم و مزه برای چاشنی. پراکندگی دانه های انار ،
  7. نم نم حیدری با فلفل قرمز و یا سماق و نم نم باران با برخی از فوق العاده-باکره نفت است. خدمت با سالاد و گرم flatbread.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im