
ثانیهaydari ترکیه است که در شیب یا mezze. آن را بسیار ضخیم ماست با طعم سبزی و سیر و روغن زیتون.
دبستان زمان: 40 دقیقه به علاوه یک شبه تخلیه و 30 دقیقه خواباندن
در خدمت
هشت
مواد تشکیل دهنده
برای حیدری
- 750g ماست یونانی
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 فلفل سبز, نصف, deseeded و ریز خرد شده
- 6 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی خرد شده
برای سالاد
- 4 رسیده به خوبی با طعم گوجه فرنگی آلو
- 2 romano, فلفل, deseeded و ریز تکه
- 2 قرمز chillis, نصف, deseeded و ریز تکه
- 2 کوچک, خیار, در مورد 225g هر, پوست کنده, deseeded و تکه
- 2 موسیر, تکه
- 3 قاشق غذاخوری ریز خرد شده جعفری تخت برگ
- 2 قاشق غذاخوری برگ نعناع ریز خرد شده
- 2 قاشق چایخوری رب فلفل ترکی یا حریصا
- 1 قاشق غذاخوری ملاس انار
- 2 قاشق چایخوری سفید-سرکه شراب
- 125 میلی لیتر روغن زیتون فوق العاده خالص
- دانه از ½ انار
به خدمت
- فلفل قرمز یا سماق
- فوق العاده روغن زیتون
- گرم flatbread
روش
- خط یک الک با J-پارچه یا تکه از تور را در ماست و تنظیم بیش از یک کاسه. جمع آوری پارچه به شکل یک کیسه و به آرامی فشار به کمک رطوبت بیش از حد را اجرا کنید.
- قرار داده و آن را در آبکش و در یخچال به مدت 24 ساعت. رطوبت بیشتری را اجرا خواهد کرد به ترک کاملا سفت مخلوط. مخلوط را در دیگر حیدری مواد تشکیل دهنده.
- غوطه گوجه فرنگی را در آب جوش به مدت 10 ثانیه نگه دارید و سپس زیر آب سرد است. حذف پوست. نصف و deseed و تاس گوشت.
- در یک کاسه قرار داده و با فلفل و فلفل و خیار و موسیر. اضافه کردن گیاهان حریصا ملاس سرکه و 2 قاشق غذاخوری روغن. فصل و به آرامی هم بزنید. ترک به مدت 30 دقیقه اجازه دهید طعم ورق را رو کردن.
- شما متوجه این مخلوط کمی آبکی. تخلیه کردن مایع با قرار دادن مخلوط با دقت به یک نایلون بزرگ غربال است.
- قرار داده و روی سالاد را در یک کاسه اضافه کنید و بقیه روغن زیتون. طعم و مزه برای چاشنی. پراکندگی دانه های انار ،
- نم نم حیدری با فلفل قرمز و یا سماق و نم نم باران با برخی از فوق العاده-باکره نفت است. خدمت با سالاد و گرم flatbread.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im