ویتنامی – سبک گوشت و میگو پیچد دستور

من مثل این بخار در یک کشتی بخار بامبو اما با تمام معنی عمیق سرخ آنها را اگر شما ترجیح می دهند. استفاده از برخی از مورد ضرب و شتم تخم مرغ را به مهر و موم لبه های رول هنگامی که شما آنها را و در روغن سرخ کنید در 160C تا زمانی که طلایی رنگ شود.

دبستان زمان: 1 ساعت | زمان پخت: 10-12 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

برای سس فرو بردن

  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
  • 1 میخک سیر ریز خرد شده
  • 1 فلفل قرمز ریز خرد شده

برای رول

  • 250 گرم خرد شده گوشت خوک
  • 250 گرم میگو تقریبا خرد شده
  • 150 گرم هویج رنده شده
  • 100g خرد شده کاهو
  • 6 بهار و پیاز ریز خرد شده
  • 20 گرم گشنیز خرد شده
  • 20g خشک قارچ یا cep قارچ, زمین به پودر (من با استفاده از یک چرخ ادویه)
  • فشار آب آهک
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 بسته کاغذ برنج پیچد موجود در برخی از سوپر مارکت ها و یا در یک مغازه خواربار فروش
  • روغن های گیاهی برای لیز کننده

روش

  1. برای فرو بردن سس را با هم مخلوط آبلیمو و شکر و آب و سس ماهی. هم بزنید تا شکر حل شده و خود را کنار بگذارند.
  2. با هم مخلوط گوشت میگو و سبزیجات و تخم گشنیز و پودر قارچ. فصل خوبی را با نمک, فشار, آب آهک, سس سویا و برخی از فلفل سیاه و سفید. این چاشنی شما. بهتر است این را یک ساعت قبل و نگه داشتن در یخچال قبل از مونتاژ رول.
  3. به جمع آوری یک کاسه آب گرم توسط هیئت مدیره خود را. قرار دادن یک کاغذ برنج قرار دادن در آب برای چند ثانیه به آن را نرم و قابل انعطاف و سپس محل آن را صاف و در هیئت مدیره خود را.
  4. محل خوبی tablespoonful پر کردن مرکزی در پایین نیمی از برنج کاغذ دایره. برابر لبه بیش از پر کردن به میانه و سپس رول را به عنوان محکم به عنوان شما می توانید. این تولید باید خوب بسته از مخلوط گوشت خوک. محل درز به سمت پایین روی آرامی روغنی ورق آماده به طبخ. تکرار تا زمانی که شما باید 12 پیچد و یا تا زمانی که مخلوط پر کردن استفاده می شود.
  5. راه اندازی یک بامبو بخار بیش از یک ظرف آب نهفته و طبخ رول برای 8-10 دقیقه در دسته اگر لازم است. آنها احساس خواهد شد شرکت زمانی که آنها پخته شده است.
  6. در ضمن بهم زدن در سیر و فلفل به سس فرو بردن.
  7. رول بهترین خورده مستقیما از بخار پس از تخلیه به سرعت بر روی کاغذ آشپزخانه. تقسیم رول بین چهار صفحات و به هر فرد یک کاسه کوچک سس فرو بردن.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im