یاکیتوری (مرغ گریل شده کباب) دستور

وجود گونه های متعدد از یاکیتوری از جمله مرغ و امعاء و احشا و پوست اما کلاسیک و احتمالا محبوب ترین است negima – ران مرغ و پیاز بهار با سس سویا.

دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 8 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 800 گرم سینه مرغ بدون پوست ران فیله چربی بیش از حد کمرنگ و برش به 4 سانتی متر مکعب
  • 8 پیاز بهار, سفید, بخش, تنها, برش را به قطعات 4 سانتی متر
  • 4 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
  • 125 میلی لیتر سس تریاکی
  • ½ قاشق چایخوری shichimi togarashi (7-ادویه پودر)

روش

  1. خیس 12 سیخ های بامبو در آب به مدت 15 دقیقه که این را به جلوگیری از آنها را از سوختن در طول کباب.
  2. نیزه مرغ و پیاز بهار به خیس کباب – وجود قوانین سختگیرانه اما هدف خوب مخلوط مرغ و پیاز بهار.
  3. حرارت روغن را در یک چدن ماهی تابه روی حرارت متوسط. هنگامی که آن شروع می شود صدای هیس کردن محل جوجه کباب در تابه پوشش با درب و طبخ به مدت چهار دقیقه در هر طرف و یا تا زمانی که پخته شده از طریق.
  4. پور سس تریاکی را به تابه به نوبه خود سیخ کباب با انبرک و بازی شیر یا خط آنها را با سس. به عنوان سس غلیظ را به پان کردن گرما.
  5. ترتیب سیخ کباب در یک بشقاب در خدمت نم نم باران با سس پخت و پز, نم نم با shichimi togarashi و خدمت می کنند.

ی دستور غذاها از مواد غذایی ژاپنی ساخته شده آسان توسط Aya نیشیمورا (مرداک کتاب £14.99) نیز موجود است به عنوان یک کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im